AKTUELNO

Stigli prvi nezvanični rezultati policijske istrage.

Na bežanijskoj kosi, u Ulici Ismeta Mujadinovića 9, došlo je do požara u kojem su  nastradale majka i ćerka. Nesreća se dogodila oko 8:25.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pet minuta kasnije prve vatrogasne ekipe stigle su na mesto tragedije i zatekle dva tela ispred ulaza u zgradu. U pitanju su tela majke i ćerke - D. R. (36) i C. R. (3).

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Pink.rs

Nažalost, lekarske ekipe mogle su samo da konstatuju smrt. Vatrogasci su brzo provalili u stan i lokalizovali požar koji nije bio većeg obima. Usledila je brza policijska istraga.

Prema prvim informacijama, žena je pre skoka, najverovatnije oštrim predmetom isekla vene na obe ruke svoje devojčice, a zatim i vene na svojim rukama. Onda su zajedno, ili ponaosob skočile sa prozora, sa 4. sprata, sa visine od 12 metara.

Foto: Pink.rs

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nažalost, obe osobe su stradale. Uviđaj je u toku. Tokom dalje istrage trebalo bi da bude utvrđeno kako su majka i ćerka skočile kroz prozor: da li bežeći od vatre u stanu, da li je žena sama izazvala požar ili je žena skočila samovoljno, zajedno sa trogodišnjom ćerkom.

Pročitajte još: PINK.RS DONOSI EKSKLUZIVNI SNIMAK DRAME NA PANČEVAČKOM MOSTU - Evo kako se sve odvijalo i na koji način je policija sprečila pokušaj samoubistva (FOTO+VIDEO)

#Bežanijska kosa

#Tragedija

'